logo red.fw

Despre

Acest geist este preparat din zmeură dulce-amăruie din zona pădurilor Tarii Barsei, fructe cu o aromă extrem de puternică, naturală, cu nuanțe de Waldbodens, oferindu-i astfel un gust intens și pur.

Preparare:

Pentru obținerea unei sticle de 0,7 litri se distilează o cantitate de 3 kilograme de zmeură.

Argumente:

Geistul diferă de distilat deoarece se folosește un macerat de zmeură  geistul de zmeură, ce necesită o cantitate mai mică de fructe. Acest preparat este îndrăgit în special de femei, fiind servit ca digestiv sau la deserturi ca șerbet sau tartă cu fructe.

Gust:

Fin și elegant, persitent, gustos și foarte aromat

Miros:

Aromă specifică de zmeură, cu iz floral și miros delicat de fruct proaspăt

Retete

Tartufino

Ingrediente: 30 ml de rosenauer de zmeură, 30 ml de vermouth alb, gheaţă
Mod de preparare:

Se pun în shaker gheaţa plus ingredientele şi se toarnă în paharul cu gheaţă

Pahar recomandat: De martini
Decor: Zmeură  sau cireaşă confiată

Magic

Ingrediente: 20 ml rosenauer zmeura,
40 ml suc de coacaze negre, 5 ml liqueur de migdale, 40 ml sampanie
Mod de preparare:

Se pun în shaker gheaţa, sucul de coacăze, liqueur de migdale şi rosenauer de zmeură, se toarnă apoi în paharul cu gheaţă, şi se adaugă şampania.

Pahar recomandat: Sampanie
Decor: Zmeură  sau cireaşă confiată

Ambalaj

 

sticla zmeura 2