logo red.fw

Despre

Cele mai bune pere din vecinătatea Ţarii Bârsei cresc în zonele deluroase din zona Câmpulung Muscel sau Curtea De Argeş, devenind zemoase și aromate la maturitate prin expunerea la fluctuații de temperatură.  

Aceste calități asigură un distilat dens, cu o aromă fină, dar în acelaşi timp persistentă, de pere.

Preparare:

Pentru obținerea unei sticle de 0,7 litri se distilează o cantitate de aproximativ 14 kilograme de pere Williams. 

Argumente:

Este cel mai iubit dintre distilatele de fructe, distingându-se foarte ușor după mirosul caracteristic. Perfect pentru orice ocazie, de la cockteiluri și digestive la supliment pentru deserturi cu fructe.

Gust:

 Fin și elegant, persitent, gustos și foarte aromat.

Miros:

 Aromă specifică de pere, cu iz floral și miros delicat de fruct proaspăt.

Retete

VIVALDI

Ingrediente: ½ pară Williams curaţată de coajă, 20 ml rosenauer pere,
30 ml şampanie, 20 ml sirop de zahăr.
Mod de preparare:

Pară , gheaţă, siropul de zahăr şi schnapsul se pun în blender.
Se toarnă în pahar şi se adaugă şampania.

Pahar recomandat: De şampanie.
Decor: Jumatate de felie de pară. Se pune pai.

VW

Ingrediente: 30 ml rosenauer pere,30 ml Vermouth alb, gheaţă.
Mod de preparare:

Se pun în shaker gheaţa şi ingredientele şi se toarnă în paharul cu gheaţă.

Pahar recomandat: De martini.
Decor: Felie de pară.

Ambalaj

 

sticla pere 2